Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міграційна служба Донецької області інформує, що Добропільський відділ поновив надання адміністративних послуг з оформлення паспорта громадянина України у формі картки та закордонного паспорта.

Дата: 01.08.2024 13:36
Кількість переглядів: 56


Графік роботи: вівторок, середа, четвер, п’ятниця з 08.00 до 17.00, субота з 08.00 до 15.45.
Вихідні дні: неділя, понеділок. Контактний телефон 095 127 1309.

На теперішній час Добропільський відділ надає адміністративні послуги суб’єктам звернення з оформлення паспорта громадянина України у формі ID-карти та паспорта громадянина України для виїзду за кордон через реєстрацію фізичних осіб за допомогою онлайн-сервісу «Електронна черга» ДМС України (за посиланням dmsu.gov.ua/services/online.html).

Запис в електронну чергу здійснюється лише для подачі документів. Для отримання вже виготовлених документів записуватися в електронну чергу не потрібно.

Паспорт громадянина України для виїзду за кордон та паспорт громадянина України у формі картки також можна оформити у центрах ДП "Документ" та Центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП), які оформлюють біометричні документи.
Більшість ЦНАП мають власні системи запису до електронної черги і здійснити запис до цих черг на сайті Державної міграційної служби України неможливо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь