Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підписано меморандум про співпрацю з Благодійними фондами «Єдність» за майбутнє» та «Сила Жінки»

Дата: 15.08.2024 08:40
Кількість переглядів: 66

 

Сьогодні заступник начальника військової адміністрації Ігор Курдя провів робочу зустріч з керівництвом Запорізького благодійного фонду «Єдність» за майбутнє» та фонду «Сила Жінки», які завітали до Добропільської громади для оцінки ситуації.

Метою їх візиту є моніторинг актуальних потреб. Зустріч стала важливим кроком у налагодженні подальшої співпраці.

Діяльність зазначених благодійних фондів направлена на найбільш вразливі категорії сімей: сім'ї, які виховують дітей з інвалідністю, сім'ї, в яких один або двоє батьків мають інвалідність, сім'ї у складних життєвих обставинах, сім’ї, в якій мати або батько самі виховують дитину/дітей, сім'ї, у яких особи похилого віку (60+) є опікунами неповнолітніх дітей, батьки та опікуни, які виховують одну та більше дітей, котрі опинилися у складних життєвих обставинах і потребують допомоги: грошової, соціальної, психологічної або юридичної, соціального супроводу для вирішення гострих проблем, з якими вони стикаються.

Наразі між місцевою адміністрацією та фондами підписано трьохсторонній меморандум про співпрацю.

Згідно з умовами меморандуму, громада зобов'язується інформувати благодійні фонди про існуючі потреби, які включають дані про сім'ї, які опинилися в складних життєвих обставинах і потребують багатоцільової грошової допомоги.

В подальшому Запорізький благодійний фонд «Єдність»за майбутнє» та фонд «Сила жінки» самостійно зв'язуються з отримувачами допомоги. Вони надають їм інформацію про проєкт та можливості отримання допомоги.

Фонди також займаються обробкою документів вразливих сімей, перевіряють чи не дублюється багатоцільова грошова допомога з іншими міжнародними організаціями. Після цього допомога перераховується на розрахунковий рахунок.

Щиро сподіваємося, що наше партнерство буде ефективним та продуктивним!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь