Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Ганнівському старостаті відбувся виїзний прийом громадян керівництвом Добропільської МВА

Дата: 15.08.2024 10:04
Кількість переглядів: 71

 

З метою сприяння жителям сіл громади у вирішенні питань за місцем їх проживання Віталій Головатенко, заступник міського голови, провів особистий прийом громадян у с. Ганнівка.

Однією із основних проблем, яку порушили жителі - це постійне відключення електроенергії на тривалий час по вулицям Ходневича та Вишневій с.Ганнівка, с. Рубіжне та с.Кутузівка. Мешканці виявили занепокоєння з цього приводу і висловили своє невдоволення ситуацією. Люди пояснили, що відключення електрики створює значні незручності в їхньому повсякденному житті. Багато з них зазначили, що це впливає на можливість виконання домашніх справ та блокує роботу місцевого бізнесу. Заступник міського голови зазначив, що важливо зʼясувати причини частих відключень та знайти можливість виходу із ситуації що склалась. Серед іншого мешканці піднімали питання стану доріг та механізм евакуації до інших областей України.

На завершення зустрічі Віталій Геннадійович підкреслив, що відкритість влади до діалогу є дуже важливим фактором. Він закликав жителів не залишатися з проблемами сам на сам і продовжувати звертатися до органів місцевого самоврядування. Громадяни висловили сподівання на позитивні зрушення найближчим часом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь