Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Х Конгрес освітян Донеччини «Нові часи: особистість понад усе!»

Дата: 21.08.2024 08:37
Кількість переглядів: 68

 

Педагоги Добропільщини приймають участь у триденному Конгресі освітян Донеччини, який вкотре зібрав учасників об'єднаних любов'ю до освіти та рідної Донеччини. Делегацію від Добропільської громади представляють Ірина Гордієнко, директорка Центру професійного розвитку, Людмила Мелешко, директорка НВК№7, Оксана Мангушлу, завідувач ЗДО№29 «Джерельце» та Валентина Героєва, вихователь-методист ЗДО№4, 35.

Основна мета Конгресу - консолідація педагогів Донецької області для обговорення реформ в освітній системі. Учасники визначають перспективи та основні напрямки розвитку освіти в складних умовах воєнного часу. Конгрес також стає платформою для обміну педагогічним досвідом та системної співпраці між освітянами.

Колектив Центру професійного розвитку педагогічних працівників Добропілля за збереження та розбудову професійного педагогічного середовища в умовах воєнного стану відзначено подякою Департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації.

Колектив педагогів повертається з новими ідеями та натхненням для подальшої роботи.

Сподіваємось, що діти громади у найближчому майбутньому матимуть можливість повернутися до звичайного освітнього процесу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь