Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відвідали два дитячі будинки сімейного типу релоковані з Добропільщини

Дата: 22.08.2024 08:42
Кількість переглядів: 67

Днями заступник начальника Добропільської МВА Ігор Курдя разом із в.о. начальника служби у справах дітей Добропільської міської ради Юлією Артамоновою відвідали два дитячі будинки сімейного типу релоковані з Добропільщини.

Ці сім'ї були переміщені до безпечних регіонів України через загострення ситуації на Сході країні.

Обидва дитячі будинки, створені Оксаною Геннадіївною та Юрієм Борисовичем Дівнічами та Антоніною Іванівною та Олександром Миколайовичем Кісельовими за сприяння Добропільської військової адміністрації влаштовані у місті Кропивницький Кіровоградської області.

Під час візиту до сімей було обговорено та взято до уваги перелік нагальних потреб, надано необхідну гуманітарну допомогу від громади у вигляді продовольчих товарів та засобів гігієни.

До першого вересня заплановано відвідати ще три прийомні сім'ї, які перебувають на обліку в Добропільській громаді, щоб перевірити умови їх проживання та готовність дітей до навчального року. А також дозволить виявити проблеми, які потребують підтримки з боку органів влади.

Маємо намір і в подальшому покращувати умови для прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу. Усі ці зусилля націлені на забезпечення кращого майбутнього для дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь