Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Навчальний рік 2024-2025 у Добропільській громаді стартує 2 вересня

Дата: 22.08.2024 08:46
Кількість переглядів: 76

Навчальний рік 2024-2025 у Добропільській громаді стартує 2 вересня, що відзначається як День знань. Через складну безпекову ситуацію освітній процес буде організовано дистанційно. Мережа закладів загальної середньої освіти залишилася без змін і складається з 15 шкіл. У школах громади функціонуватиме 185 класів, де навчатимуться приблизно 4100 учнів. Цього року відкрито лише 9 перших класів у 8 закладах для 203 учнів.

До десятих класів зараховано 356 випускників 9 класів, що становить 72% від загальної кількості. У дванадцяти одинадцятих класах навчатимуться 338 майбутніх випускників. На базі КЗЗСО № 2 створено 12 клас, який працюватиме за вечірньою формою навчання.

Для дітей з особливими освітніми потребами планується відкриття 3 спеціальних класів на базі НВК № 4. Також буде організовано 43 інклюзивних класи в 10 закладах загальної середньої освіти громади. Педагогічний патронаж буде надано 40 дітям. Забезпечення підручниками становить 100%.

В дистанційному форматі продовжать працювати 3 заклади позашкільної освіти та Інклюзивно-ресурсний центр. У дошкільних закладах планується створення 32 груп, які надаватимуть послуги дистанційно. Кількість вихованців у цих групах досягне 344.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь