Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У запеклій боротьбі наші юні футболісти стали переможцями турніру «Arigato Cup»

Дата: 22.08.2024 08:51
Кількість переглядів: 76

З 15 по 16 серпня у Києві в холі Unit.City відбулася Перша українська конференція з адаптивного футболу, організована ФК «Шахтар».

Серед інших учасницею конференції стала тренер ДЮСШ відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Добропільської міської ради Аліна СОЛОГУБ. Вона ознайомилася з новими підходами й рішеннями, що сприятимуть розвитку ампфутболу і наданню необхідної підтримки тим, хто її потребує. Одразу після повернення до дому вона поділилась цим цінним досвідом з колегами по цеху.

Після конференції в селі Щасливе Київської області пройшов дитячий футбольний турнір «Arigato Cup». У змаганні взяли участь команди з Запоріжжя, Броди, Світловодськ, Добротвір, Коблево та Добропілля. Добропільську громаду на турнірі гідно представили вихованці ДЮСШ під керівництвом Аліни СОЛОГУБ.

У запеклій боротьбі наші юні футболісти стали переможцями турніру «Arigato Cup». Беззаперечно ця перемога є гордістю для всієї нашої громади!

Вітаємо всіх учасників та тренера з успішним виступом! Ваші зусилля і наполегливість не залишилися непоміченими. Сподіваємося на подальші успіхи на спортивному олімпі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь