Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Завдяки взаємодії Добропільської міської військової адміністрації та Благодійного Фонду «NEW WAY» до Управління соціального захисту населення та КНП «Добропільський ЦПМСД»надійшов соціально важливий гуманітарний вантаж.

Дата: 24.08.2024 10:40
Кількість переглядів: 54

 

Фонд привіз 50 наборів памперсів із супутніми товарами (вологі серветки, рукавички, пелюшки, креми) та 71 гігієнічний набір.

До складу гігієнічного набору увійшли: зубна щітка; зубна паста; мило туалетне; шампунь; порошок для прання; антисептик для рук; рушник махровий; засіб для миття посуду; засоби жіночої гігієни; туалетний папір; пакети для сміття; станки для гоління; рукавички для прибирання; пакети поліетиленові.

Згідно з розподілом, по 3 набори памперсів на особу з такою потребою та 71 набір гігієни (по одному на кожного) отримають ті особи, які перебувають на обліку в територіальному центрі соціального обслуговування і користуються соціальною допомогою вдома.

Інші набори памперсів на 37 осіб будуть передані на КНП «Добропільський ЦПМСД».

Ми висловлюємо вдячність БФ «NEW WAY» за їхню підтримку в цей важкий час. Ваша допомога є надзвичайно важливою та корисною для нас!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь