Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулися чергові засідання комісій, які займаються питаннями надання компенсацій за знищене та пошкоджене нерухоме майно.

Дата: 30.08.2024 13:40
Кількість переглядів: 51

Нещодавно в Добропіллі під керівництвом заступника начальника військової адміністрації Ігоря Курді відбулися чергові засідання комісій, які займаються питаннями надання компенсацій за знищене та пошкоджене нерухоме майно.

Комісія, що розглядає компенсації за знищені об’єкти, розглянула одну заявку. Власник зруйнованого майна подав запит на отримання житлового сертифікату на квартиру. Загальна сума компенсації становить 1 046 873 грн.

Друга комісія розглянула десять заявок на фінальну верифікацію. Метою цього процесу є підтвердження цільового використання компенсаційних коштів. Власники пошкодженого житла мають 12 місяців для виконання ремонтних робіт. Цей термін починається з моменту зарахування коштів на спеціальний рахунок.

Після завершення ремонтних робіт отримувачі компенсації зобов'язані подати повідомлення. Це повідомлення має бути подане протягом 15 робочих днів. Разом із повідомленням повинна бути надана фотофіксація виконаних робіт. Всі документи слід подавати через портал «ДІЯ».

Важливо дотримуватися всіх вимог для отримання компенсації. Кожен випадок розглядається індивідуально для максимальної підтримки.

Додаткову інформацію можна отримати у визначені дні тижня. Консультації проводяться щовівторка та щочетверга. Час консультацій — з 14:00 до 16:00. Місце зустрічі: місто Добропілля, мікрорайон Молодіжний, 22а.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь