Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Наш край багатий на талановитих спортсменів та тренерів і точно має ким пишатися

Дата: 13.09.2024 08:48
Кількість переглядів: 63

З нагоди Дня фізичної культури і спорту в Україні, начальник Добропільської міської військової адміністрації зустрівся зі спортсменами громади. Наш край багатий на талановитих спортсменів та тренерів і точно має ким пишатися, - зазначив Андрій Бондаренко.

Управління фізичної культури та спорту Донецької ОДА нагородило Миронюка Олександра – тренера-викладача з боксу ДЮСШ відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Добропільської міської ради. Олександр є другим тренером обласної збірної команди з боксу серед юнаків, а його вихованці постійно здобувають перемоги та призові місця на змаганнях різного рівня.

Викладачам дитячо-юнацької спортивної школи відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Добропільської міської ради Нижник Надії та Осовій Ірині висловлено подяку від імені Добропільської міської військової адміністрації за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту громади.

Дякуємо всім спортсменам, тренерам, ветеранам спорту за плідну працю задля того, щоб український стяг переможно підіймався на змаганнях, а символи нашої громади - на змаганнях в Україні. Вдячні кожному і кожній за те, що продовжуєте здобувати перемоги навіть у цей нелегкий час.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь