Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Лютого, 2024 р., 16:22
27 лютого об 11:00 пройде церемонія нагородження «Спортивне сузір’я Донеччини - 2023». На заході відзначать кращих представників спортивної сфери Донецької області за минулий рік: спеціальні нагороди отримають спортсмени, тренери, керівники обласних спортивних шкіл та інших спортивних організацій регіону, а також керівники громад, які приділяють найбільшу увагу розвитку спорту.
21 Лютого, 2024 р., 08:03
У річницю Революції Гідності управління культури і туризму Донецької ОДА провело тематичний онлайн форум «Рушійна сила спротиву: феномен Героїв Небесної Сотні». Одним із спікерів заходу була завідувач Водянської філії ЦКД м.Білицьке Анастасія Островська, яка виступила з доповіддю про місцевого мешканця, Героя України - Наумова Володимира Григоровича.
20 Лютого, 2024 р., 13:44
В Добропільській громаді до Дня Героїв Небесної Сотні проведено акцію "Янголи пам'яті", яка покликана нагадати кожному з нас, що пам'ять про героїв має жити в наших серцях, має стати рушійною силою, аби вірити, боротись і перемагати! 10 років минуло від завершення Революції Гідності. 20 лютого 2014 року в центрі Києва відбувся масовий розстріл протестувальників, а наступного дня стало відомо про втечу зі столиці тодішнього президента. У ці дні, вшановуючи пам’ять Героїв небесної сотні, згадуємо події Майдану та визначаємо для себе, як змінились ми та яке значення має Майдан для нашого суспільства. Походження назви Небесна Сотня – це 107 загиблих учасників Революції Гідності, а також активісти Майдану, які загинули навесні 2014 року з початком російської агресії на сході України. До Героїв Небесної Сотні належать люди різних національностей, віросповідання, освіти, віку. Серед них громадяни України, Білорусі та Грузії. Наймолодшому з Героїв, Назарію Войтовичу, було 17 років, найстаршому, Іванові Наконечному, – 82 роки. Зі 107 Героїв Небесної Сотні – три жінки: Антоніна Дворянець, Ольга Бура та Людмила Шеремет. Люди у часи гіркого смутку і глобальних потрясінь здіймають очі до неба, передаючи весь смуток за тими, хто пішов і закликаючи до вищих сил про спокій для полеглих і надію для живих. 20 лютого Україна із сумом, болем і почуттям гідності вшановуємо Героїв Небесної Сотні чиї життя обірвалися серед вогню, льоду і куль снайперів у буремному Києві в лютому 2014 року. Ми маємо про них пам'ятати, про їхню жертву і їхні душі, які тепер янголами парять в небі над Україною.
16 Лютого, 2024 р., 09:28
Цьогоріч ми як ніколи розуміємо і відчуваємо справжній зміст цього свята. Це не історії з книжок, це наша реальність. З перших днів повномасштабного вторгнення українці стали пліч-о-пліч і продовжують йти до своєї спільної мети - вибити ворога з рідної землі. У єдності наша сила і перемога!
15 Лютого, 2024 р., 16:13
Відділом у справах сім'ї, молоді та спорту, за підтримки Добропільської міської військової адміністрації з нагоди 35-ї річниці виведення військ з Афганістану були проведені змагання між відділами Маріупольського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки в Донецькій області та 19 Державним пожежно-рятувальним загоном ГУ ДСНС України у Донецькій області. У запеклій боротьбі перемогу виборола команда Маріупольського РТЦК та СП в Донецькій області. «Дякуємо всім учасникам змагань за безкомпромісну, яскраву та емоційну гру. Формування військово-патріотичної свідомості у молодого покоління», - зазначила начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради Олена ДОРОШЕВИЧ.
15 Лютого, 2024 р., 14:18
Сьогодні за участю керівництва Добропільської МВА, міської ради ветеранів Афганістану та силовиків біля памʼятного знаку вшанували воїнів-інтернаціоналістів та поклали квіти. "Велика шана за стійкість і мужність нашим землякам, які брали участь у бойових діях та воєнних конфліктах на території інших держав. Ми завжди памʼятатимемо цей подвиг. Чимало ветеранів і сьогодні віддано боронять Україну від російських окупантів. Слава кожному, хто захищає рідну землю", — зазначив Ігор Курдя, заступник начальника Добропільської МВА.
15 Лютого, 2024 р., 13:13
Шановні учасники бойових дій на території інших держав, ветерани Афганської війни! Прийміть вітання з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 35-ї річниці виведення військ з Афганістану. Через страшне горнило афганської війни пройшли тисячі українських солдат. Згідно зі статистикою, в Афганістані загинули 4 тисячі українців. 72 українських воїни зникли безвісти. Майже 3 тисячі матерів втратили своїх синів, півтисячі жінок стали вдовами, 711 дітей – сиротами. Важливо зазначити, що після Другої Світової війни війська СРСР брали участь у 24 локальних війнах і збройних конфліктах на території 16 іноземних держав. Ці війни залишили невиліковну рану у серцях українців, хто брав участь у бойових діях, хто втратив синів, батьків чи друзів. У війні росії проти України тисячі афганців та ветеранів інших війн добровільно виступили на захист рідної землі від загарбників. Час не підвладний викреслити з нашої пам’яті приклади мужності й вірності військовому обов’язку тих українців, які пронесли важкий тягар війни. Шана воїнам за відвагу, доблесть та відданість державі. Зичемо всім міцного здоров'я, миру, злагоди й добра!
13 Лютого, 2024 р., 13:14
Шахраї телефонують, представляються працівниками служби безпеки банків та/або працівниками поліції та випитують секретну інформацію про платіжні картки.
13 Лютого, 2024 р., 13:09
Шахраї у своїх схемах використовують військову тематику навіть у телефонних розмовах від імені працівників банків.
12 Лютого, 2024 р., 13:56
Якщо професія обрана за покликанням, весь свій час людина віддає своїй справі, своїм учням, адже ти вчитель - і вдень і вночі. Євгена Едуардовича Рибалку, викладача музичної школи № 1 м.Добропілля, згадують з болем і сумом непоправної втрати всі: учні, батьки та колеги. Вони завжди будуть пам'ятати його посмішку, безмежну доброту, готовність прийти на допомогу. Цієї світлої, талановитої людини вже понад року немає поруч з нами, він поклав своє життя за Батьківщину.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь