Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Травня, 2024 р., 12:49
З приходом тепла та після дощів значно прискорився ріст трави і варто покосити її саме зараз. Адже доведений факт, що висока трава, чагарники - найкраще середовище для розповсюдження кліщів. Також, це допоможе знищити небезпечні для здоров’я людини рослини наприклад, амброзію.
02 Травня, 2024 р., 12:39
30 квітня профільні спеціалісти Добропільської міської ради провели консультаційну зустріч з громадянами, чиє майно постраждало від ворожого обстрілу 24 квітня, надали роз’яснення та чіткий алгоритм дій для оформлення компенсації за державною програмою єВідновлення.
24 Квітня, 2024 р., 09:45
Добропільська філія ДУ «Донецький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» згідно п.32 операційного плану заходів з реалізації у 2023-2025 роках Стратегії державної політики щодо внутрішнього переміщення на період до 2025 року, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 07.04.2023 № 312-р надає інформацію про лабораторні дослідження проб атмосферного повітря, які проводились в квітні  2024р.  згідно  «Плану  моніторингових досліджень об’єктів навколишнього середовища, лікувально-профілактичних, загальноосвітніх та дитячих навчальних закладів, закладів соціального забезпечення на 2024р.».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь