Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Грудня, 2023 р., 14:46
За інформацією КП "Добропільська служба єдиного замовника" відучора і по 6 грудня (включно) тимчасово припинено роботу свердловини питної води за адресою: вул.Першотравнева, 59 у зв'язку з проведенням ремонтних робіт.
02 Грудня, 2023 р., 09:56
У Всесвітній день боротьби зі СНІДом у Добропіллі можна було пройти безкоштовне тестування на виявлення цієї хвороби. Медики розповіли для ТК Орбіта, що на тестування приходили цілими трудовими колективами. Раннє виявлення симптомів СНІДу є запорукою подальшого успішного лікування «чуми ХХ століття», як називали це захворювання якихось 30-40 років тому. Заразитися СНІДом можна не лише статевим шляхом чи під час користування одним шприцом, як це практикують наркозалежні. Ризики присутні і під час відвідування кабінетів манікюру чи тату-салонів. Тому тестування – це життєва необхідність.
01 Грудня, 2023 р., 16:06
ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ДОГОВІР про надання послуги з управління побутовими відходами
01 Грудня, 2023 р., 12:21
На виконання «Порядку про інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», затвердженого наказом Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 року № 130, Закону України «Про житлово-комунальні послуги» від  9 листопада 2017 року № 2189-VIII зі змінами, Закону України «Про управління відходами» від 20 червня 2022 року № 2320-IХ, постанови Кабінету Міністрів України від 08 серпня 2023 року № 835 «Про затвердження Правил надання послуг з управління побутовими відходами та типових договорів про надання послуги з управління побутовими відходами», постанови Кабінету Міністрів України від 26 вересня 2023 р. № 1031 «Про затвердження Порядку формування середньозваженого тарифу на послугу з управління побутовими відходами, а також тарифів на збирання, перевезення, відновлення та видалення побутових відходів», на підставі науково-технічного звіту «Визначення норм надання послуг з вивезення побутових відходів на території Добропільської міської громади», наданого Товариством з обмеженою відповідальністю «Інститут комунальної інфраструктури» КП «Добропільська служба єдиного замовника» інформує споживачів про намір встановити тарифи на послуги з управління побутовими відходами (вивезення, розміщення) у місті Добропіллі, у зв’язку з тим, що послуга буде надаватися КП «ДСЄЗ».
01 Грудня, 2023 р., 12:17
30 листопада 2023 року під головуванням заступника начальника Добропільської міської військової адміністрації Ігоря Курді відбулося чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Добропільській міській військовій адміністрації. На заході були присутні  керівники управлінь, служб, представники ДСНС, РТЦК та СП, громадських об'єднань.
01 Грудня, 2023 р., 10:24
Як спілкуватися з людиною, яка опинилася в ситуації насильства? Ключове – це підтримка!
01 Грудня, 2023 р., 09:19
Прокуратура незалежної України — це верховенство Права, Закону і Справедливості. Кожен, хто обрав професію прокурора, свідомо став на складний, але надзвичайно важливий шлях боротьби зі злочинністю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь