Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Листопада, 2023 р., 19:25
Голодомор..Трагічна сторінка минулого…
24 Листопада, 2023 р., 17:32
Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує щодо особливостей сплати податків під час дії воєнного стану, а саме: чи мають право ФОП – платники єдиного податку першої та другої груп у період воєнного стану з 01 серпня 2023 року не сплачувати ЄП.
24 Листопада, 2023 р., 17:07
Понад 40 представників територіальних громад області та структурних підрозділів Донецької обласної державної адміністрації взяли участь у двох тренінгах «Публічні закупівлі: новації та особливості проведення під час воєнного стану», які проходили у місті Дніпро.
24 Листопада, 2023 р., 14:41
Шановні внутрішньо переміщені особи (2022-2023 років), які проживають в населених пунктах Добропільської громади! З метою моніторингу складу родин просимо вас пройти опитування за наступним посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhW-QVNqwxkdL-7xLFG4nOefaqWZNwjQ7KNbyrD5cpif_J5w/viewform   
24 Листопада, 2023 р., 14:38
З 21 по 23 листопада 2023 року у місті Івано-Франківськ відбувся Національний форум «Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології». У заході брали участь профільний міністр, посадовці, науковці, екоактивісти. 
24 Листопада, 2023 р., 13:24
У Білицькому психолог чеської гуманітарної організації      "Людина в біді" провела лекцію-тренінг для дорослих " Перша психологічна допомога". Такі заходи стали можливі завдяки фінансовій підтримці громадян США. Психолог надала поради в роботі зі стресом та покращення психологічного стану, провела ряд комплексних вправ для покращення фізичного та психологічного стану людини. Всі присутні на тренінгу отримали масу позитивних емоцій, які наразі дуже нам всім необхідні. Наприкінці заходу з усіма бажаючими мешканцями було проведено індивідуальні бесіди та надано корисні поради щодо покращення психологічного стану. «Висловлюємо подяку міжнародній спільноті за підтримку, - зазначив начальник Добропільської МВА Андрій БОНДАРЕНКО. – Війна - це не тільки жертви серед цивільного населення та військових і руйнування, це і значний стрес для всіх верств населення. Тому важливо, щоб всі, а особливо дорослі, знали, як надати психологічну допомогу тим, хто її потребує»
24 Листопада, 2023 р., 11:00
З 27.11. По 30.11.2023, у приміщенні за адресою: Добропілля, вул.імені Лі Олександра(Саратовська) 29 ,починається реєстрація для отримання грошової допомоги в рамках проєкту ГО "Аваліст" у партнерстві з Save the Children in Ukraine. Безпосередньо анкетування проводять волонтери.
24 Листопада, 2023 р., 09:30
22 листопада  фахівчинею із соціальної роботи Добропільського міського центру соціальних служб Мариною Вакарашу спільно з начальницею відділу кар’єрного консультування Добропільського міського центру зайнятості Мариною Крижановською було проведено онлайн вебінар для  безробітних осіб, метою якого є інформування населення Добропільської ТГ щодо послуги патронат над дитиною та пошук кандидатів у патронатні вихователі.
23 Листопада, 2023 р., 15:31
Добропільська МВА пояснює, що неякісне опалення спричинили три основні фактори:
23 Листопада, 2023 р., 14:10
Молодіжний коворкінг "ПроКач 3.0", що проводився управлінням сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації спільно з Донецьким обласним молодіжним центром за участю заступниці голови облдержадміністрації Юлії Костюніної, - це чудова ініціатива щодо залучення молоді з усіх громад області для обміну ідеями та співпраці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь